Wij zorgen voor perfect werk en een prettige samenwerking

Wij zorgen voor perfect werk en een prettige samenwerking

Greenwood-Liev biedt op een breed terrein in de houtsector haar diensten aan. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van diverse bedrijven en particulieren.
Zo werken wij aan houten torens voor Plopsaland in Europa (Zie voor foto's onze pagina projecten). Verder ontwerpen wij houten meubelen voor zowel bedrijven als particulieren (voor foto's klik op de pagina bedrijven en particulieren).

Wij werken zeer klantgericht en zorgen voor maatwerk met een perfecte uitvoering.
 

Hoge klanttevredenheid

Door onze kleinschaligheid zijn wij altijd zeer nauw betrokken bij de uitvoering van onze opdrachten. Onze korte lijnen zorgen voor een hoge klanttevredenheid.
Een team van ervaren ZZP-ers staat klaar om onze opdrachten mee uit te voeren.
 

Kennis in de hout- en bouwwereld

Eigenaar Evert de Ruiter en zijn vrouw Lisette hebben zeer veel ervaring en kennis in de houtwereld. Evert zit al meer dan 30 jaar in het hout en Lisette heeft 8 jaar bij een grote houtindustrieel gewerkt. De kennis van hout uit de Europese bossen is zeer groot. Verder heeft Evert in de jaren '90 meegewerkt om een complete houtzagerij te bouwen en realiseren. Ook op het gebied van houtinkoop, verkoop en producten voor verbrandingsinstallaties heeft Evert veel ervaring.

Graag helpen wij u met uw houten project. Via het contactformulier kunt u ons bereiken en natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Evert de Ruiter
Kan ik iets voor u betekenen?
Bel me of stuur een e-mail.